Mesterséges intelligencia kutatás, chatbot, magyarul beszélő program, magyrul beszélő chatrobot, Lafoxka
 
 
 
Játékok
A Mesterséges Intelligencia
Alan Turing

Alan Mathison Turing
(1912. június 23. - 1954. június 7.) brit matematikus, a modern számítógéptudomány egyik atyja.

1912. június 23-án Paddingtonban (London) született, felső-középosztálybeli család második fiaként. Apja Julius Mathison Turing, köztisztviselő, édesanyja Ethel (szül. Stoney).

1945 és 1948 között a Nemzeti Fizikai Laboratóriumban, az ACE (Automatic Computing Engine) programon dolgozott és elméleti munkákat publikált: programozásról, neurális hálókról, mesterséges intelligenciáról.

1949-ben a Manchesteri Egyetem számítástechnikai laboratórium igazgatójának nevezték ki, ahol a legkorábbi igazi számítógépek egyikének, a Manchester Mark 1-nek a szoftverén dolgozott. Ez idő alatt folytatta elméleti munkáját, és a 'Számítógépek és az intelligencia' című munkájában (1950), a gépi intelligenciát tesztelendő imitációs játékot (Turing-teszt) vázolta fel.

Nagy hatással volt az algoritmus és a számítógépes adatfeldolgozás hivatalos koncepciójának kidolgozására az általa feltalált Turing-gép.
Szabályba foglalta a ma már széles körben elfogadott Church-Turing tézist, ami alapján minden más számítási modell és más gyakorlati számítási modell azonos a Turing-géppel vagy annak egy részegységével.

A II. világháború alatt sikeres erőfeszítéseket tett a titkos német kódok feltörésében. A háború után az egyik legkorábbi digitális számítógépen dolgozott, és később közreadott egy provokatív írást, a gondolatébresztő 'Tudnak a gépek gondolkodni?' címmel.

   
Lafoxka a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jött létre. A mesterséges intelleigencia, vagy mesterségesen létrehozott tudat általi intelligens viselkedésmód. A mesterséges intelligencia kutatása több éves múltra tekint vissza. A mesterséges intelligencia kutatása az intelligens viselkedéssel, tanulással és ezen viselkedésformák gépi adaptációjával foglalkozik. A mesterséges intelligencia kutatása olyan tudományággá vált napjainkra, mely a valós élet problémáira keresi a választ. Lafoxka a kutatás egyik lépcsőfokán helyezkedik el. Hogy ez a lépcső magasan vagy alacsonyan van-e, azt a felhasználók maguk döntik el. A mesterséges intelligencia kutatás megkezdődött, és roham léptekkel halad...
 
 

 

Játssz velem!

 

Lafoxka a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jött létre Érdekel a mesterséges intelligencia kutatás? Tájékozódj nálunk! Megtudhatod, hogyan készült Lafoxka, ha rákattintasz a minden ami MI gombra MI=Mesterséges Intelligencia Mit kell tudni a mesterséges intelligenciáról? Itt megtalálod ! Meg akarod ismerni Lafoxka robot-társait? Ők is a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jöttek létre. Lafoxka =mesterséges intelligencia kutatás eredménye A mesterséges intelligencia kutatás és annak eredményei Több film készült az MI témáról. MI=AI AI=MI Artificial Intelligence=Mesterséges Intelligencia Mesterséges Intelligencia=Artificial Intelligence

Országos Adatbank Kreatív weblap ötletek Saját chat-robot. Bérelhető webáruház