Jósda, jóslás, jóslatok, kártyavetés, szerelem-jóslat, szerelmi jóslat, jósnő, chatbot, Mesterséges intelligencia kutatás, chatbot, magyarul beszélő program, magyrul beszélő chatrobot, Lafoxka
 
 
 
Játékok
Várd meg, míg a kártyák összekeverednek, majd az egyikre kattints rá! Egy nap háromnál több kártyát ne nézzél meg! Gyere vissza holnap is!


Válaszd ki a születési dátumodat, és Lafoxka a holnapi napra egy nagyon fontos tanácsot fog adni. Egy napra csak egy tanácsot ad. Ha kíváncsi vagy a holnaputáni tanácsára is, akkor gyere vissza holnap!


   
 

  A programot és a weboldalt az Országos Adatbank Kft. megbízásából Schmidt Ágnes készítette. A weboldal, a program és annak minden alkotórésze szerzői jogvédelem alatt áll, ezért annak bármelyik részét felhasználni, csak a szerző hozzájárulásával lehet.  

 

 

Lafoxka a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jött létre Érdekel a mesterséges intelligencia kutatás? Tájékozódj nálunk! Megtudhatod, hogyan készült Lafoxka, ha rákattintasz a minden ami MI gombra MI=Mesterséges Intelligencia Mit kell tudni a mesterséges intelligenciáról? Itt megtalálod ! Meg akarod ismerni Lafoxka robot-társait? Ők is a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jöttek létre. Lafoxka =mesterséges intelligencia kutatás eredménye A mesterséges intelligencia kutatás és annak eredményei Több film készült az MI témáról. MI=AI AI=MI Artificial Intelligence=Mesterséges Intelligencia Mesterséges Intelligencia=Artificial Intelligence

Országos Adatbank Kreatív weblap ötletek Saját chat-robot. Bérelhető webáruház