Mesterséges intelligencia kutatás, chatbot, magyarul beszélő program, magyrul beszélő chatrobot, Lafoxka
 
 
 
Játékok
A Mesterséges Intelligencia
Mi az a chat-robot?

A Chat-Bot (az angol "chatter robot", vagyis "beszélgető robot" szóból) ered. A chat-robot olyan program vagy komponens, amely a mesterséges intelligencia kutatás, a természetes nyelvek feldolgozása, és egyéb alkalmazott módszerek felhasználásával kommunikál, beszélget a felhasználóval.

A chat-robot a beszélgetés kontextusának* megfelelő kérdéseket tesz fel és konkrét válaszokat ad kommunikációs partnerének. A tudásbázisában tárolt adatokból tud információt szolgáltatni, és fejlett érzelmi modellelezéssel rendelkezik.

Sok chat-robot nemcsak írásban, hanem akár szóban is kommunikál. Animációk segítségével hangulatát is ki tudja fejezni: mosolyog, kíváncsian néz, felénk fordítja tekintetét. Igyekszik az emberi metakommunikációnak megfelelően reagálni. Ezeket a gesztusokat a felhasználóval folytatott beszélgetések során kérdések és válaszok váltják ki.

Ennek a technológianak a használatata érdekessé teszi weboldalt, és a weboldal érdekessége miatt annak látogatottsága is nő.

* kontextus=azon információk összessége, amely a szöveg környezetét alkotják

   
Lafoxka a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jött létre. A mesterséges intelleigencia, vagy mesterségesen létrehozott tudat általi intelligens viselkedésmód. A mesterséges intelligencia kutatása több éves múltra tekint vissza. A mesterséges intelligencia kutatása az intelligens viselkedéssel, tanulással és ezen viselkedésformák gépi adaptációjával foglalkozik. A mesterséges intelligencia kutatása olyan tudományággá vált napjainkra, mely a valós élet problémáira keresi a választ. Lafoxka a kutatás egyik lépcsőfokán helyezkedik el. Hogy ez a lépcső magasan vagy alacsonyan van-e, azt a felhasználók maguk döntik el. A mesterséges intelligencia kutatás megkezdődött, és roham léptekkel halad...
 
 

 

Játssz velem!

 

Lafoxka a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jött létre Érdekel a mesterséges intelligencia kutatás? Tájékozódj nálunk! Megtudhatod, hogyan készült Lafoxka, ha rákattintasz a minden ami MI gombra MI=Mesterséges Intelligencia Mit kell tudni a mesterséges intelligenciáról? Itt megtalálod ! Meg akarod ismerni Lafoxka robot-társait? Ők is a mesterséges intelligencia kutatás eredményeképpen jöttek létre. Lafoxka =mesterséges intelligencia kutatás eredménye A mesterséges intelligencia kutatás és annak eredményei Több film készült az MI témáról. MI=AI AI=MI Artificial Intelligence=Mesterséges Intelligencia Mesterséges Intelligencia=Artificial Intelligence

Országos Adatbank Kreatív weblap ötletek Saját chat-robot. Bérelhető webáruház